Thai­se vis­pak­ket­jes

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 2 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • aluminiumfolie
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sjalotjes en knoflook pellen en in stuk aluminiumfolie wikkelen. Pakketje vlak onder hete grill leggen en sjalot en knoflook in ca. 30 minuten zacht laten worden.Intussen kabeljauwfilet in kleine stukjes snijden. Pepers wassen, schoonmaken en fijnsnijden. Eieren loskloppen. Koriander fijn knippen. Sjalot en knoflook in keukenmachine pureren. Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Sjalot-knoflookmengsel mengen met kabeljauw, rode peper, eieren, Thaise vissaus en koriander. Velletjes bakpapier (à 60 x 30 cm) dubbelvouwen en mengsel erover verdelen. Tot pakketjes dichtvouwen. Pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Tip:

Als u een mildere smaak van knoflook en sjalot wilt, laat deze dan in ca. 60 minuten onder de grill zacht worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.