Ma­ïs­kip­fi­let met bo­ter­bo­nen en ta­pe­na­de

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • zeef

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilets bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kipfilets in 15 à 20 minuten bruin en gaar bakken, af en toe keren.Intussen bonen in zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Stoneleeks schoonmaken en in schuine stukjes van ca. 2 cm snijden. Olijven halveren. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Dressing mengen met boterbonen, olijven, stoneleeks en helft van tapenade. Op smaak brengen met zout en peper. Salade op midden van vier borden scheppen. Kipfilet op bonen schikken en rest tapenade over kip verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.