Ge­smoor­de an­dij­vie met ham

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de boter met de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de tuinerwten en tuinboontjes toe en roerbak ca. 3 min. Doe de andijvie erbij en smoor ca. 4 min.
  2. Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes. Voeg toe aan het andijviemengsel en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de kiprolletjes met tomaat (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.