Spi­na­zie, knof­look en ro­zij­nen

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de pijnboompitten ca. 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook toe en direct daarna de spinazie in delen. Laat slinken op middelhoog vuur. Voeg op het laatst de pijnboompitten en rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de varkens-schnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Tip:

Geroosterde pijnboompitten smaken ook lekker op een broodje met geitenkaas en honing.

video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.