Piz­za met pa­pri­ka en ri­cot­ta

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 675 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het pizzadeeg op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Verdeel de saus en Parmezaanse kaas erover. Beleg met de paprika, ui, ricotta en tijm.
  2. Plaats de bakplaten boven elkaar in de oven en bak in ca. 20-25 min. Wissel de bakplaten halverwege.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 102 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.