Vis met bies­look

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de gele schil van de citroen. Meng het rasp met de bieslook en peper naar smaak. Klop de eidooiers los met peper en zout naar smaak en bestrijk hier de visfilets mee. De eiwitten worden niet gebruikt. Haal de vis door het bieslookmengsel, zodat ze bedekt zijn met bieslook.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Bak de laatste minuut de kappertjes mee. Pers de citroen uit en besprenkel de vis naar smaak. Lekker met tagliatelle met garnalen en een bietjessalade met ui en ricotta (zie recepten op ah.nl/allerhande).
video

Ei­e­ren split­sen

Instructievideo - 00:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.