Spa­ghet­ti­ni met to­maat

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 375 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Laat afkoelen en pel het vel eraf. Snijd in parten.
  2. Halveer de olijven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Laat afkoelen. Voeg de tomaat, olijven en kappertjes toe. Laat op kamertemperatuur 1 uur afgedekt marineren.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met het tomaatmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Schep het basilicum erdoor en serveer direct.

Tip:

Voor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de spinazie, knoflook en rozijnen en de spiesjes met ciabatta (zie recept elders op ah.nl/recepten).

video

To­maat ont­vel­len

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.