Pap­par­del­le met gor­gon­zo­la

(113)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 113

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de Pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olijfolie en bak de paddenstoelen 5 min. samen met de knoflook. Meng de paddenstoelen samen met de kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.

video

Pad­den­stoe­len schoon­ma­ken

Instructievideo - 01:30 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.