Cros­ti­ni met pa­té en zoe­te ui

  • borrelhapje
  • 8 personen
  • 350 kcal voedingswaarden
    • 45 min. bereiden
    • 6 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 8 personen
2 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de boter in een koekenpan. Voeg de ui toe en bak op hoog vuur aan. Zet het vuur laag en laat in 30 min. gaar worden. Roer af en toe. Neem van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het brood in 8 sneetjes en halveer ze in de breedte. Bestrijk ze dun met de olie en rooster ze boven in de oven in ca. 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Laat afkoelen.
  3. Roer ondertussen de paté los met de wijn en de knoflook. Bestrijk de crostini royaal met de paté. Serveer de ui erbij. Bestrooi met peper. Lekker met fijngesneden platte peterselie.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.