Ca­pre­se met pe­ter­se­lie­pes­to

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 8 personen
3 53

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haal de blaadjes van de peterselie. Maal deze in de keukenmachine samen met de knoflook, 25 g kaas, 4 el olie en de pijnboompitten tot een grove pesto.
  2. Verdeel de tomaat over 8 borden. Verdeel de pesto en de rest van de olie erover. Bestrooi met de kappertjes en brokkel de rest van de kaas erover. Bestrooi met peper.
video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.