Drie­kleu­ren­piz­za

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 695 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng water aan de kook in een ruime pan. Doe de spinazie erin en neem deze direct weer met een schuimspaan uit de pan. Laat uitlekken in een zeef en duw zo veel mogelijk vocht eruit.
  2. Leg het pizzadeeg op 2 met bakpapier beklede bakplaten en verdeel de tomatensaus erover. Beleg met de salami. Verdeel de spinazie, cherry tomaten en mozzarella over de pizza's. Bestrooi met de oregano en zet de pizza's boven elkaar in de oven. Bak ze 20-25 min.
  3. Wissel de bakplaten na 10 min. van plek in de oven.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.