Pi­pe ri­ga­te all'ama­tri­ci­a­na

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Snijd de pancetta in stukjes, voeg toe en bak 2 min. Doe het sap van het blik tomaten erbij en laat 5 min. zacht koken.
  2. Voeg de tomaten toe. Meng de saus door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas.

Tip:

Voor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de spinazie, knoflook en rozijnen en de varkensschnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.