Bief­stuk met gor­gon­zo­la en ru­co­la

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit een koekenpan op hoog vuur en doe 25 g boter in de pan zodra deze heet is. Wacht tot het schuim van de boter verdwijnt en leg de biefstukken in de pan. Voeg na 1 min. de rest van de boter toe.
  2. Houd de biefstukken in beweging. Bak de biefstukken naar wens rare, medium of well done. Haal de biefstukken uit de pan en laat op een (warm) bord 5 min. rusten onder een deksel.
  3. Doe de rucola in een kom en besprenkel met de olie en de azijn. Verdeel de kaas in 4 porties en leg op elke biefstuk een portie kaas en wat rucola.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.