Griek­se sa­la­de met kom­kom­mer

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks hoofdgerecht 4 personen
2 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verkruimel de feta, snijd de jalapeños fijn en schep door elkaar. Verhit de grillpan en rooster het brood in ca. 5 min. krokant. Keer halverwege.
  2. Snijd de paprika in dunne ringen. Verdeel over 4 borden. Snijd de komkommer schuin in plakjes, leg ze erop en daarop de tomaten. Bestrooi met de oregano en peper en zout. Verdeel de olie en het citroensap erover.
  3. Verdeel het feta-jalapeñosmengsel over de broodjes en serveer met de Griekse salade.

Tip:

Eet deze Griekse salade met de kip met olijven en rozemarijn (voor recept zie ah.nl/recepten).

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.