Ta­gli­a­tel­le met as­per­ge­tips

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aspergetips in stukjes van 3 cm en de peper in dunne reepjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de aspergetips met de knoflook in ca. 3 min. op hoog vuur gaar. Voeg op het laatste moment de peper toe.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Scheur ondertussen de munt in stukjes.
  3. Schep de pasta om met de aspergetips, knoflook, rode peper en de rest van de olie. Bestrooi met de munt en versgemalen zwarte peper. Schaaf de kaas er in vlokken boven.

Tip:

Snijd de rest van de munt fijn. Lekker over een toetje van aardbeien met yoghurt.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.