Gar­na­len-li­moen­cock­tail

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 whiskyglazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de groene schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de rode peper in dunne reepjes. Meng de mayonaise met de peper, koriander en vissaus. Voeg het limoenrasp en 1 el limoensap toe.
  2. Schil de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de breedte in dunne plakken. Haal het hart uit de krop sla, trek de blaadjes los en was ze zorgvuldig. Verdeel over 4 whiskyglazen eerst de slablaadjes, dan de avocado en dan de garnalen. Serveer met de mayonaise. Snijd de tweede limoen in partjes en garneer de cocktails ermee.
video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 18 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.