Vis met ge­le rijst en wor­tel

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
  3. Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.