Tan­door­i spek­lap­jes

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de bloemkool in 15 min. gaar in water met zout. Giet af, doe in een schaal en bestrooi met de kerriepoeder.
  2. Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor. Besprenkel met de yoghurtdressing.
  3. Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 min. gaar en bruin. Keer halverwege. Serveer met de bloemkool en linzensalade.
video

Vlees gril­len

Instructievideo - 00:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.