Thai­se vis­koek­jes

  • borrelhapje
  • 16 stuks
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais borrelhapje 16 stuks
3 79

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de vis en kip in stukken en doe in de keukenmachine. Voeg het ei, de maïzena en boemboe toe. Rasp de groene schil van de limoen erboven, bewaar de limoen. Pureer 1 min. Vorm met vochtige handen balletjes ter grootte van een golfbal en druk ze plat. Laat minimaal 10 min. opstijven in de koelkast.
  2. Pers de limoen uit. Snijd de komkommer in heel kleine blokjes en meng met de ui en chilisaus. Breng op smaak met limoensap.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes rondom ca. 6-8 min. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de dip.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.