Olij­ven met ham en bos­ui

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de olijven uitlekken, maar vang de olie op. Pers de sinaasappel uit. Klop een dressing van 2 el olie van de olijven met el sinaasappelsap, de knoflook, honing en mosterd.
  2. Meng de bosui en ham door de olijven en schep om met de dressing. Serveer met bruin stokbrood.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.