Springroll van sla met gar­na­len

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes en die in reepjes. Doe de garnalen, de peper, komkommer, taugé en peen in een kom. Voeg de sesamolie en vissaus toe en peper naar smaak.
  2. Haal de grootste slabladeren los van de krop, halveer ze en was en droog ze zorgvuldig. Verwijder de harde nerven. Verdeel het garnalenmengsel over de slabladeren en rol op. Zet vast met een cocktailprikker. Lekker met zoete chilisaus.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 25 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.