Chi­po­la­ta's met pa­pri­ka­dip

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 10 personen
2 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer, tapasprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Draai elk worstje in het midden in, zodat er 2 worstjes ontstaan. Snijd ze los van elkaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 8 min. bruin en gaar.
  2. Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus. Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.

Tip:

Snijd de rest van de gegrilde paprika's in kleine stukjes en mix met zuivelspread. Lekker op een toastje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.