Kip­drum­sticks en ko­ri­an­der­mayo

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 275 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kipdrumsticks rondom in. Meng de mosterd, chilisaus, honing en het limoensap. Bestrijk hiermee de kipdrumsticks. Laat minimaal 30 min. in de koelkast marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de kipdrumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat en laat in ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar worden. Keer halverwege. Zet de oven op 160 °C als de kip te donker wordt. Meng de mayonaise met de koriander en breng op smaak met peper. Serveer de kip met de mayonaise. Lekker met een partje limoen.
video

Ma­ri­ne­ren

Instructievideo - 00:40 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.