IJs­je van ki­wi met munt

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 6 stuks
4 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender of staafmixer, ijsvormpjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 100 ml water met de suiker totdat alle suiker is opgelost. Laat afkoelen. Snijd 2 kiwi's in kleine stukjes en pureer de rest van de kiwi's met de suikersiroop, munt en het limoensap in een blender of met een staafmixer. Meng de stukjes kiwi erdoor en verdeel over de ijsvormpjes. Steek in elk vormpje een blaadje munt. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

Tip:

U kunt de ijsjes maximaal 3 maanden in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.