IJs­je van man­go-ba­naan

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 6 stuks
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender of staafmixer, ijsvormpjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 el suiker in de blender of met de staafmixer. Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel. Snijd de mango in stukjes. Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel. Zet in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

Tip:

U kunt de ijsjes maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

video

Hoe moet je schil­len?

Allerhande kids - 02:06 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.