Pen­ne al­la put­ta­nes­ca

(134)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 134

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de peper toe en fruit 1 min. mee. Voeg de tomaten, olijven en kappertjes toe en roerbak op laag vuur 3 min.
  3. Voeg de saus toe aan de pasta. Serveer direct. Lekker met fijngesneden peterselie.

Tip:

Voeg voor een complete maaltijd 2 uitgelekte blikjes tonijn toe aan de saus.

video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.