Zalm tik­ka met no­ten­cous­cous

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminium grillbakje

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Prik gaatjes in het grillbakje. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar.
  2. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels met een vork los. Schep de broccoli en elitehaver erdoor en breng op smaak met 2 el olie en peper en zout naar smaak.
  3. Roer de tikka masala pasta los met de rest van de olie en bestrijk er de zalmfilets mee. Bestrooi met peper en zout. Leg de zalmfilets in het grillbakje en rooster ze op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verdeel de couscous en de zalmfilets over 4 borden. Lekker met fijngesneden munt.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.