Mi­ni­bur­gers met aard­ap­pel­sa­la­de

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Halveer de ongeschilde aardappelen en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. Laat iets afkoelen.
  2. Kook ondertussen de sperziebonen in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Giet af en spoel onder stromend water totdat ze koud zijn.
  3. Verdun de mayonaise met 2 el water en schep er de sperziebonen, tuinerwten en bosui door. Voeg de aardappelen toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Druk de gehaktballetjes met vochtige handen plat tot miniburgers. Rooster de burgers op de hete barbecue in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Serveer de burgers met de aardappelsalade.

Tip:

Serveer de aardappelsalade op knapperige blaadjes kropsla voor extra bite.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.