Per­zi­ken met mas­car­po­ne

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 190 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • muffinvorm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de perziken met 1 el poedersuiker. Leg ze in een muffinbakvorm en bak ca. 20 min. Verwarm de frambozenjam, 2 el water en het limoensap. Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop. Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.