Fat­tou­che met kro­kan­te broodreep­jes

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de broodjes overlangs doormidden en vervolgens in lange, dunne repen. Verhit 3 el olie en 1 teen knoflook in een koekenpan en bak de helft van het brood op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Schep op keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak. Bak zo met de andere teen knoflook de rest van het brood.
  2. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer schuin in dunne plakjes en schep om met de tomaat, radijs, rucola, bosui, peterselie en munt. Voeg de rest van de olie toe. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Serveer met de broodreepjes en minikebabs (recept op ah.nl/recepten) voor een complete maaltijd.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.