Boe­rens­and­wich met kaas­sa­la­de

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 2 personen
3 9

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd korstjes van kaas en snijd in kleine blokjes. Knip bieslook fijn. Hak walnoten grof. Roer in kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar. Schep kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor. Leg op twee borden elk 2 sneetjes brood. Verdeel veldsla erover en schep kaassalade erop. Strooi rest van bieslook erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Boerensandwich met kaassalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Boe­rens­and­wich met kaas­sa­la­de

1
1
  • 100 g La Grande Hirondelle
  • 8 sprietjes bieslook
  • 25 g walnoten
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 3 el walnootolie

Snijd korstjes van kaas en snijd in kleine blokjes. Knip bieslook fijn. Hak walnoten grof. Roer in kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar.

2
2
  • 4 sneetjes vloerbrood
  • 1 zakje veldsla

Schep kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor. Leg op twee borden elk 2 sneetjes brood. Verdeel veldsla erover en schep kaassalade erop. Strooi rest van bieslook erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.