Ge­gra­ti­neer­de ve­ge­ta­ri­sche ha­chee

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
2 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • kleine lage overschaaltjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan sperziebonen in 1 dl water in ca. 4 minuten beetgaar koken. Intussen in magnetron aardappelpuree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika en hacheestukjes met saus door sperziebonen scheppen en geheel ca. 3 minuten verwarmen. Hachee met groenten overdoen in ovenschaaltjes en aardappelpuree erover uitstrijken. Kaas erover strooien. Schaaltjes ca. 10 cm onder grill schuiven en in 3 à 5 minuten goudbruin laten worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.