Cous­cous­sa­la­de met kro­kan­te tofu

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 2 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom couscous en courgetterauwkost door elkaar scheppen. Knoflookdressing en 125 ml kokend water erdoor scheppen. Salade ca. 5 minuten laten staan. In droge wok tofu al omscheppend in 3 à 5 minuten krokant bakken. Veldsla over kommen verdelen. Couscoussalade erop scheppen en tofu erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.