To­nijn met wa­sa­bi­bo­ter en bos­ui

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 385 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roer de peterselie, de wasabipasta en zout naar smaak door de boter. Laat de boter in de koelkast in 30 min. opstijven.
  2. Bestrijk de tonijn met ketjap en 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tonijn 4 min., keer halverwege. Leg op een warm bord.
  3. Bestrijk de bosuitjes met 1 el olie en gril aan elke kant 1 min. Verdeel over de tonijn.
  4. Snijd de wasabiboter in 4 plakken en leg op de tonijn. Lekker met aardappelen uit de oven en een tomatensalade met basilicumdressing.
video

Vis gril­len

Instructievideo - 00:43 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: TisVis

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.