Ka­bel­jauw­haas­je met cho­ri­zo

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 190 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Bestrooi de kabeljauw met zout en leg de vis in de ovenschaal. Strooi de rozemarijn over de vis. Spreid de plakjes chorizo over de vis uit en laat ze elkaar iets overlappen.
  2. Snijd de tomaten in kleine stukjes en leg ze rond de vis. Strooi er wat peper en zout over. Schenk 2 el water in de schaal.
  3. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat de vis in ca. 15 min. gaar worden. Neem de schaal uit de oven, dek hem af met een deksel of aluminiumfolie en laat hem 5 min. staan. Lekker met een stamppotje spinazie of hutspot.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: TisVis

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.