Ge­roos­ter­de win­ter­groen­ten

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 30 x 40 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Spruitjes schoonmaken, wassen en grote exemplaren halveren. Wortels schoonmaken en in plakjes snijden. Gember schillen en fijnhakken. Knoflook pellen en fijnhakken. Wortels, spruiten, knoflook en gember met olie in ovenschaal omscheppen. In midden van oven groenten in ca. 25 minuten beetgaar roosteren, af en toe omscheppen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Cashewnoten grof hakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. In kom chilisaus, sojasaus en bosui door elkaar roeren. Cashewnoten door rijst scheppen. Rijst over vier borden verdelen. Chilisaus door groenten mengen en groenten naast rijst scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 102 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.