Ko­kos-man­go­sa­la­de

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster de gemalen kokos in een droge koekenpan in ca. 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in stukjes. Meng de mango met de ananas en de kokosstukjes. Bestrooi met de gemalen kokos.

Tip:

Voor een exotisch tintje: gemalen kokos over de chocolade- of vanillevla.

video

Ana­nas schil­len en snij­den

Instructievideo - 01:04 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 201 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Kokos-mangosalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ko­kos-man­go­sa­la­de

1
1
  • 2 el gemalen kokos

Rooster de gemalen kokos in een droge koekenpan in ca. 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2
2
  • 1 mango

Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in stukjes.

3
3
  • ½ ananas
  • 110 g kokosstukjes

Snijd de ananas in kleine stukjes. Meng de mango met de ananas en de kokosstukjes. Bestrooi met de gemalen kokos.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.