Fi­let­lap­jes met ham

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aan­wijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Bestrooi ondertussen de filetlapjes met de salie en peper en zout naar smaak. Rol de lapjes op en omwikkel ze met de ham. Zet vast met een cocktailprikker. Verhit 3 el olie en bak het vlees in ca. 5 min. rondom bruin en gaar.
  3. Verhit de rest van de olie in een wok. Fruit de knoflook 1 min. en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak 3 min. tot de spinazie is geslonken. Verdeel de pasta en spinazie over 4 borden. Leg het vlees erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.