Spi­cy run­der­spies

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 625 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecuespiesen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Gril de aubergine 5-6 min. Keer regelmatig. Leg op een bord en laat afgedekt 15 min. staan. Gril de courgette 3 min. Keer regelmatig. Leg op een bord en laat afkoelen.
  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een steelpan op laag vuur. Voeg de komijn, het paprikapoeder en curry­poeder toe en verwarm zachtjes 2 min. Voeg van het vuur af de sambal en 1 tl zout toe. Meng deze marinade door het vlees. Laat minimaal 15 min.marineren. Rijg de biefstuk aan de pennen.
  3. Snijd de peper in reepjes. Klop een dressing van de rest van de olie en de azijn, voeg de peper toe. Snijd de aubergine en courgette in repen en besprenkel met de dressing. Voeg de munt toe.
  4. Gril de spiesen 5 min. Keer regelmatig. Gril het naanbrood 3 min. Keer halverwege. Serveer de spiesen met de salade en het naanbrood.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.