Ca­jun­steak met avo­ca­do

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vijzel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Doe de oregano, cayennepeper, gebakken uitjes, het paprika­poeder, knoflookpoeder en zeezout in de vijzel en maal fijn.
  2. Bestrijk de biefstuk met 2 el olie en het cajun­kruidenmengsel. Laat ca. 15 min. marineren.
  3. Bestrijk ondertussen de paprika en de bosui met de rest van de olie en gril 5 min. op de barbecue. Laat afkoelen op een bord. Meng de avocado met de paprika en de bosui. Besprenkel de groenten met citroensap. Bestrooi met peper en zout.
  4. Gril het vlees in ca. 6 min. medium gaar. Keer regelmatig. Neem van de barbecue, besprenkel met wat citroensap en laat 5 min. rusten. Serveer met de groente. Lekker met gele rijst.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.