Aard­bei­en met bal­sa­mi­co

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 64

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijscoupes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de pistachenoten 3 min. in een koeken­pan zonder olie of boter. Voeg de azijn en de honing toe, schep om en neem de pan van het vuur.
  2. Snijd de muntblaadjes fijn. Halveer de aardbeien. Schep in elke coupe 2 bolletjes ijs en verdeel de aardbeien erover. Schenk het warme notenmengsel erover en garneer met de munt.

Tip:

Balsamicoazijn smaakt ook lekker in een pastasalade met tomaten en rode ui.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.