Stok­jes­brood kaas met chut­ney

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd 8 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk ze aan beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.
  2. Snijd de kaas in plakken en verdeel over het brood. Schep op elke pincho 1 tl chutney en bestrooi met de bosui.

Tip:

Snijd de rest van de bosui in ringetjes en bestrooi er een versgebakken pizza mee. Mango chutney is ook lekker bij biefstuk of kip van de barbecue.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.