Ve­ga­bur­ger met me­di­ter­ra­ne groen­te

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 520 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en verdeel ze over een met het bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster in ca. 40 min. goudbruin.
  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 5 min. Voeg de knoflook en de tijm toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de hamburgers in 4-5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel ze met de groenten over 4 borden en schep de geroosterde aardappelparten erbij. Lekker met knoflooksaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.