Vis­pak­ket­je met pak­soi en ko­kos

Het blijft een cadeautje, zo'n ovenpakketje. De kracht van dit recept: de eenvoud van de ingrediënten.

(294)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Het blijft een cadeautje, zo'n ovenpakketje. De kracht van dit recept: de eenvoud van de ingrediënten. 4 personen
3 294

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paksoi in reepjes. Snipper de ui en verdeel de vis in stukken (per persoon 1 stuk). Houd de helft van de paksoi achter en leg wat paksoi op een vel aluminiumfolie (van ca. 30 cm). Leg er een stuk vis op en bestrooi met ui en peper en zout. Vouw de folie rondom de vis omhoog en schenk de kokosmelk erover. Maak zo alle pakketjes.
  2. Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht. Bak de vis in ca. 15 min. in de oven gaar. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de achtergehouden paksoi 2 min. Schep de noedels en de sojasaus erdoor en bak nog 1 min. Verdeel de noedels over de borden en leg het vispakketje ernaast.

serveertip:

Lekker met partjes limoen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 565 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Vispakketje met paksoi en kokos

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis­pak­ket­je met pak­soi en ko­kos

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
  • 1 struik paksoi

Snijd de paksoi in reepjes.

3
  • 300 g pangasiusfilets
  • 1 rode ui

Snipper de ui en verdeel de vis in stukken (per persoon 1 stuk).

4

Houd de helft van de paksoi achter en verdeel de rest van de paksoi over 4 vellen aluminiumfolie (van ca. 30 cm breed).

5
  • 200 ml kokosmelk

Leg er een stuk vis op en bestrooi met de ui, peper en eventueel zout. Vouw de folie rondom de vis omhoog en verdeel de kokosmelk erover. Maak zo alle pakketjes.

6

Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht. Bak de vis in ca. 15 min. in de oven gaar.

7
  • 250 g eiernoedels

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

8
  • 2 el sojasaus
  • 2 el olie

Verhit de olie in een wok en roerbak de achtergehouden paksoi 2 min. Schep de noedels en de sojasaus erdoor en bak nog 1 min.

9

Verdeel de noedels over de borden en leg het vispakketje ernaast.

serveertip:

Lekker met partjes limoen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.