Pan­gasi­us­spies met no­ten­rijst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 490 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • metalen spiesen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.
  2. Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.

Tip:

U kunt de vis een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Door de marinade met chili wordt de vis lekker pittig

video

Vis gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.