Pak­soi met gem­ber en chi­li­pe­per

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de paksoi in grove stukken, was ze en droog ze in de slacentrifuge.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en gember 1 minuut. Voeg deel voor deel de paksoi toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Breng de paksoi op smaak met zout en chilipeper.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gek met groente

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.