Wor­tel­pu­ree

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de wortels en aardappel in stukjes. Verwarm de olie in een pan, en schep de stukjes wortel en aardappel erdoor. Voeg 2 el water toe. Leg de deksel op de pan en stoof de groente op een heel zacht pitje in ca. 12 min. gaar.
  2. Voeg de mascarpone toe en verkruimel de bouillontablet erboven. Pureer de groente met de staafmixer en voeg naar smaak peper toe. Strooi de peterselie erover. Lekker in plaats van aardappelpuree bij vis uit de oven of stoofvlees.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gek met groente

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.