Spits­kool met sa­té­krui­den

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 2 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
  2. Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gek met groente

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.