Vis­gra­tin met pan­gasi­us­fi­let on­der bleek­sel­de­rij en kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 405 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stengels bleekselderij los van de struik. Verwijder met een dunschiller eventuele stugge draden. Halveer de stengels bleekselderij en kook ze in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.
  2. Kook de aardappelschijfjes 5 min. in water met zout. Laat ze ook in een vergiet uitlekken.
  3. Schep de aardappelschijfjes in de ovenschaal en lepel de carbonarasaus erover. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de stengels bleekselderij over de vis en strooi de kaas erover.
  4. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 25 min. gaar en lichtbruin worden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gek met groente

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.