Spi­na­zie met spek & aard­ap­pel uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 415 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 kleine ovenschaaltjes (15-20 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Bak de spinazie in delen al omscheppend in de wok. Schep de pest en zout naar smaak door de spinazie. Verdeel de spinazie over de ingevette ovenschaaltjes.
  2. Kook de aardappelschijfjes 5 min. in gezouten water. Giet af en verdeel over de spinazie.
  3. Leg de plakjes ontbijtspek op de aardappelschijfjes. Bak de gerechtjes in het midden van de in ca. 20 min. knapperig.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gek met groente

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.